• ponedeljak, 11. decembar 2023.
Smrzlo se dvoje ljudi
Crna hronika
0 Komentara

Smrzlo se dvoje ljudi

17. decembar 2018. godine

Sremska Mitrovica – Do podneva su na području Srema pronađena dva smrznuta tela. Kako saznaju Sremske novine,  najpre je u 09,05 časova u Laćarku u Ulici 1. Novembra bb, iza prodavnice “Gomex”, pronaden  leš 48-godišnjeg Miroslava Dobića iz Laćarka. Na lice mesta upućen je mrtvozornik i ekipa za uvidaje, a utvrđeno je da je Dobić preminuo usled smrzavanja.

Nešto kasnije, oko 10 časova u vikend naselju “Đipša”, na području šidske opštine, u snegu pored puta, pronaden je leš 61-godišnjeg Mladena Kotarlića iz Vizića. Prema prvim saznanjima, na lešu nisu pronađeni tragovi nasilja i do smrti je došlo usled smrzavanja.

Strahuje se da ovo nije konačna brojka stradalih od smrzavanja usled niskih temperatura jer ima dosta lokalnih, šumskih i drugih puteva i vikend – naselja u koje niko neće zalaziti sve dok se vreme na prolepša.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: