• petak, 24. maj 2024.
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Ubijena starica

25. septembar 2012. godine

Sremska Mitrovica – Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško ubistvo, pripadnici Uprave kriminalističke policije u sedištu MUP-a i Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici uhapsili su Zekušu P. (20) iz Rume kojije osumnjičen da je 22. septembra ove godine ubio Danicu M. (78) iz sela Klenak kod Rume.

Zekuš je uhapšen brzom i efikasnom policijskom akcijom, neposredno nakon ubistva i odmah mu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Prema policijskom saopštenju, sumnja se da je Zakuš 22. septembra, oko 23.00 sata, došao do porodične kuće Danice M. u selu Klenak, fizičkom snagom razvalio bravu ulaznih vrata i drvenom držaljom od sekire više puta je udario po glavi i telu, usled čega je ona pala na pod. Od zadobijenih povreda Danica M. je preminula na licu mesta.

Osumnjičeni Zekuš P. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Sremskoj Mitrovici.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: