• subota, 18. maj 2024.
Među uhapšenima i četvoro Mitrovčana
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Među uhapšenima i četvoro Mitrovčana

9. novembar 2014. godine

Beograd – Posle više od četiri meseca intenzivnog rada Radne grupe Ministarstva unutrašnjih poslova, jutros je u svom stanu uhapšen D.K. i još sedam osoba, za koje se sumnja da su bili njegovi saučesnici u izvršenju krivičnih dela, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Četvoro osumnjičenih je uhapšeno u Sremskoj Mitrovici, a ostali u Beogradu i svi su državljani Republike Srbije.

D.K. se sumnjiči za izvršenje krivičnih dela poreska utaja, zloupotreba službenog položaja podstrekavanjem, prevara, protivpravno zauzimanje zemljišta u sticanju sa krivičnim delom falsifikovanje isprave.

Osim D.K, u Beogradu su uhapšeni i D.M. (59), zbog krivičnog dela zloupotreba službenog položaja, M.R. (42), zbog krivičnog dela zloupotreba službenog položaja pomaganjem i V.B. (64), zbog krivičnog dela prevara.

Istoga dana, u Sremskoj Mitrovici su uhapšeni B.Š. (51) i Ž.Š. (54), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo falsifikovanje isprave, kao i B. S. (37) i D. J. (49), zbog krivičnog dela zloupotreba službenog položaja, navodi se u saopštenju za javnost MUP-a Srbije.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: