• utorak, 16. april 2024.
Noćas prekid u isporuci vode u delu Sremske Mitrovice
Društvo | Hronika | Vesti
0 Komentara

Noćas prekid u isporuci vode u delu Sremske Mitrovice

15. oktobar 2018. godine

Sremska Mitrovica – Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u noći između ponedeljka 15.oktobra i utorka 16.oktobra u vremenu od 22 do 02 sata, u Sremskoj Mitrovici, bez vode će ostati potrošači na Bulevaru Konstantina Velikog od Crvene česme do Ulice 16.divizije, kao i u sledećim ulicama u gradu: Milana Tepića, Kralja Dragutina, Cerskoj, Despota Brankovića, Njegoševoj, Teodora Kračuna, Jug Bogdanovoj, Ilirskoj, Nikole Radojčića i Mihajla Pupina.
S obzirom da je reč o sanaciji kvara na cevovodu prečnika 400 mm, smanjen pritisak u domaćinstvima imaće svi potrošači u gradu.Nakon završetka radova i ponovnog uspostavljanja vodosnabdevanja može doći do zamućenja vode, pa se potrošačima savetuje da ispuste vodu iz slavine do pojave čiste vode.
Ukoliko u toku radova nastanu okolnosti kojima bi se produžilo vreme zastoja i otežanog vodosnabdevanja, potrošači će biti obavešteni putem lokalnih medija.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: