• sreda, 24. april 2024.
Pčelica Maja u mitrovačkom pozorištu
Kultura | Vesti | Zabava
0 Komentara

Pčelica Maja u mitrovačkom pozorištu

2. jun 2017. godine

Sremska Mitrovica – Na velikoj sceni Pozorišta “Dobrica Milutinović” u Sremskoj Mitrovici, u subotu 3. juna sa početkom u 12 časova, biće odigrana predstava za decu “Pčelica Maja”, u produkciji Pozorišta “Jelenica” iz Beograda. U predstavi igraju: Jelena Kovač Krkić, Danica Radulović i Andrija Kovač. Tekst za predstavu je napisala Jelena Kovač Krkić, po motivima animirane serije.

Pčelica Maja je najslađa i najpametnija pčelica na svetu.Očarala je mnoge generacije koje su se budile uz njen glas i zarazan osmeh. Ona i njem najbolji drug Pavo zajedno uživaju leteći od cveta do cevta, ali Pavo često upada u nevolje. Njihov svet pun je smeha i šale, a svi znamo da šala ponekad zna i da uvredi. Tako je i Pavo uvredio Maju i sada traži način da joj se izvini, povrati njeno poverenje i duboku prijateljsku ljubav. U svemu tome, pomažu mu gospođica Kasandra i buba Lilika. Informacije na telefon 022-615-115.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: