• subota, 20. april 2024.
In Memoriam – Umiranje Jugoslavije
Društvo | Vesti
0 Komentara

In Memoriam – Umiranje Jugoslavije

23. mart 2017. godine

UMIRANJE JUGOSLAVIJE„Sremske novine“ su ovih dana objavile zbirku kolumni Siniše Korice na temu raspada Jugoslavije pod naslovom naslovom „In Memoriam – Umiranje Jugoslavije“.

Cilj ove zbirke od 17 kolumni je da se ukratko, kolumnističko – esejistički, ispriča agonija kroz koju je prolazila Jugoslavija, kako ne bi nešto slično ponovili i u Srbiji. Iako je iz raznih uglova osvetljavano umiranje Jugoslavije, ipak, tema nije prošlost, već pouke za vreme sadašnje.

Zbirka kolumni „In Memoriam – Umiranje Jugoslavije“ može se pronaći na svim kioscima gde se prodaju „Sremske novine“, može se kupiti u redakciji „Sremskih novina“ ili naručiti pouzećem telefonom na broj redakcije „Sremskih novina“ 022/610-144.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: