• subota, 20. april 2024.
Zaplenjen duvan vredan 100.000 evra
Crna hronika
0 Komentara

Zaplenjen duvan vredan 100.000 evra

17. april 2015. godine

Beograd – U efikasnoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi, sinoć je zaplenjeno približno 20 tona duvana u listu, ukupne vrednosti oko 100.000 evra, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Kako se navodi u saopštenju, policija je oko 20 časova iznenadila trojicu muškaraca prilikom pretovara duvana iz jedne hale u kombi marke “pežo”.

– U pretresu vozila i objekta, pronađeno je ukupno 423 kutije sa duvanom, digitalna vaga i 5.000 evra koji su uz potvrdu, oduzeti.

Po nalogu nadležnog tužioca, policija je odredila zadržavanje do 48 časova za N.Ž. (35), M.M. (39) i B.A. (20), svi sa područja Stare Pazove.

Krivična prijava protiv osumnjičenih za krivična dela nedozvoljena proizvodnja i nedozvoljeno skladištenje robe, biće podneta u saradnji sa poreskom policijom. Osumnjičeni će u zakonskom roku biti dovedeni na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi, navodi se u saoštenju.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: