• petak, 19. avgust 2022.
„Grom“ udario šestoro Sremaca
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

„Grom“ udario šestoro Sremaca

6. decembar 2013. godine

droga1Beograd – Sremska Mitrovica – Policija je tokom jutra širom Srbije pretresla 909 lokacija, privela više stotina osoba i pronašla i zaplenila velike količine narkotika svih vrsta, izjavio je direktor policije Milorad Veljović. On je rekao da će sigurno biti procesuirano više od 250 osoba koje su privedene, a da akcija i dalje traje.

Veljović je istakao da u akciji učestvuje nekoliko hiljada policajaca i da je bitno da ni jedna informacija nije procurela.

U okviru akcije “Grom”, od 06,00 časova do podne, pripadnici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, izvršili su pretres stanova kod 25 osoba za koje postoji sumnja da poseduju ili se bave preprodajom narkotika. Po ovlašćenju nadležnog tužioca, za šest osoba je određeno zadržavanje do 48 časova.

Pronađeno je 1.856 grama marihuane, 16 grama heroina, 161 tableta za koje se sumnja da je ekstazi, 20 grama belog praha nalik na heroin i manja količina lekova sa liste opojnih droga.

Takođe, pripadnici policije pronašli su i oduzeli dva pištolja, puškomitraljez i 288 metaka u ilegalnom posedu, nekoliko palica, dva bajoneta, šest noževa, dve digitalne vagice za razmeravanje droge i nargilu za pušenje.

Zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja, svi osumnjičeni biće u zakonskom roku dovedeni na saslušanje u nadležna tužilaštva.

Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici saopštila je da se akcija nastavlja.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: