• sreda, 21. februar 2024.
U pritvoru zbog krađa, protiv supruge prijava zbog prikrivanja
Crna hronika
0 Komentara

U pritvoru zbog krađa, protiv supruge prijava zbog prikrivanja

30. januar 2024. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi uhapsili su S. V. (43), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio tri krađe.

Protiv njegove supruge biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, zbog osnova sumnje da je izvršila krivično delo prikrivanje.

Sumnja se da je S. V, u decembru prošle i u januaru ove godine, iz marketa u Rumi ukrao različitu robu. Policija je pronašla deo ukradene robe i vratila vlasnicima.

Prilikom pretresa stana u kojem žive, pronađeno je 70 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, bez odgovarajuće medicinske dokumentacije, pa će protiv njih biti podneta i krivična prijava nadležnom tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Nakon zadržavanja do 48 časova, S. V. je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi. Rešenjem sudije za prethodni postupak, određen mu je pritvor do 30 dana.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: