• petak, 19. april 2024.
Spremni za vojvođanski kup
Vesti
0 Komentara

Spremni za vojvođanski kup

13. novembar 2012. godine

Deč

Spremni za vojvođanski kup

– Lovačko udruženje Pećinci – Obedska bara bilo je organizator regionalnog Lovno – kinološkog kupa u Svetom Hubertu koje je održano protekle nedelje na terenima u Deču. Na ovom izuzetnom takmičenju, koje spada u jednu od najlepštih i najzahtevnijih lovačkih disciplina, a koje je imalo za cilj da odredi četiri najbolja lovca koji će na vojvođanskom kupu ovog vikenda u Vršcu predstavljati Srem, nastupilo je 14 takmičara iz gotovo svih sremskih opština.
Sudije su bile Dragomir Ljepoja iz Nove Pazova i Petar Stojković iz Iriga.
Prva četiri mesta i članstvo u ekipi Srema pripalo je Zlatku Vukašinoviću, predstavniku Krčedina, Milomiru Rankoviću iz Sremske Mitrovice, Živanu Plavšiću iz Pećinaca i Draganu Kejiću iz Rume. Peto mesto je zauzeo Goran Rajković iz Maradika i tako postao rezerva.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: