• subota, 18. maj 2024.
Vakcinisan hiljaditi pacijent
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Vakcinisan hiljaditi pacijent

22. januar 2021. godine

Sremska Mitrovica – U Sremskoj Mitrovici je za prva tri dana vakcinisano je hiljadu građana, a hiljaditi Mitrovčanin koji je danas primio vakcinu protiv korona virusa je 80. godišnji Petar Šipka.

Gradonačelnica Sremske Mitrovice Svetlana Milovanović je zamolila sugrađane da budu strpljivi, jer Grad sve čini kako bi se izbegle gužve na punktovima.

-Jako mi je drago što toliko ima zainteresovanih sugrađana za vakcinu. Otvorićemo punktova koliko god treba, a razmišljamo i o tome da se produži radno vreme ambulanti. Nama je cilj da se sve vakcinacije rade u domovima zdravlja, znači tamo gde je sigurno i bezbedno, što mi u Sremskoj Mitrovici i radimo. Od jutros imamo i hiljaditog pacijenta, a mi nastavljamo i dalje sa masovnom imunizacijom stanovništva – istakla je gradonačelnica Sremske Mitrovice Svetlana Milovanović.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: