• ponedeljak, 4. decembar 2023.
Komemoracija u Mitrovačkoj gimnaziji
Društvo | Vesti
0 Komentara

Komemoracija u Mitrovačkoj gimnaziji

8. oktobar 2011. godine

Sremska Mitrovica – Povodom tragične smrti učenika drugog razreda, koji je u sredu ujutru stradao prilikom pada iz hotelske sobe tokom studijskog boravka gimnazijalaca u Mađarskoj, u Mitrovačkoj gimnaziji je održan komemorativni skup.

U ime profesora i školskih drugova, od poginulog gimnazijalca biranim rečima su se oprostili profesor Đorđe Domazet i učenica Natalija Ostojić.

Komemorativnom skupu prisustvovao je i ministar prosvete Žarko Obradović koji je rekao da život donosi i nesrećne slučajeve i da nema indicija da je tokom puta u Budimpeštu bilo nešto problematično.

– Ovo ja tragičan i bolan događaj, kako za porodicu, tako i za prosvetu. Kad se izgubi mlad život, tu nadoknade nema. Koliko god imali savršene pravilnike, život čini svoje. Reč je o nesrećnom slučaju i šta god da je razlog tome, roditelji su ostali bez svog deteta, a profesori bez svog đaka.– rekao je ministar Obradović.- U ovom slučaju, nema nikakvih indicija da je bilo nešto problematično i to će pokazati rezultati. Na žalost, izgubili smo učenika, a roditelji svoje najvrednije, svoje dete

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: