• sreda, 17. jul 2024.
Zaplenjeni narkotici, uhapšena osimnjičena
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Zaplenjeni narkotici, uhapšena osimnjičena

8. jul 2024. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. J. (36), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa njenog stana u Novom Sadu, policija je pronašla 30,28 grama belog praha za koji se sumnja da je kokain, 38,38 grama materije za koju se sumnja da je ekstazi, digitalnu vagicu, kao i izvesnu sumu dinarskog i deviznog novca za koji se sumnja da potiče od prodaje opojnih droga.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku je, uz krivičnu prijavu, privedena tužilaštvu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: