• sreda, 17. jul 2024.
U subotu “Miris lipe na čardi brazilijanskoj”
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

U subotu “Miris lipe na čardi brazilijanskoj”

21. jun 2024. godine

Tradicionalna manifestacija “Miris lipe na čardi brazilijanskoj“ održaće se pod pokroviteljstvom Opštine Beočin u subotu, 22. juna sa početkom u 15 časova na igralištu pored Mesne zajednice Brazilija.

I ove godine članice Udruženja žena “Brazilijanski biseri” pripremile su bogat kulturno-umetnički program kao i jedinstveni gastronomski ugođaj, jer su u ponudi vojvođanski specijaliteti, jela domaće kuhinje i kolači po starim recepturama.

Na prodajnom bazaru posetioci će moći da probaju i kupe lokalna vina, med i proizvode od meda, a zanatlije ovog kraja kao i udruženja žena iz Srema, okupljeni oko ideje očuvanja tradicije i običaja će predstaviti svoje rukotvorine i domaće radinosti.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: