• četvrtak, 18. jul 2024.
Počeo memorijalni humanitarni turnir “Peđa Gajić“
Sport | Pećinci
0 Komentara

Počeo memorijalni humanitarni turnir “Peđa Gajić“

27. jun 2024. godine

U Šimanovcima je počeo šesti Memorijalni turnir u malom fudbalu “Peđa Gajić“, koji traje do 6. jula, pod pokroviteljstvo pećinačke lokalne samouprave.

Otvaranju turnira prisustvovali su i predsednik Saveta mesne zajednice Šimanovci Aleksandar Mandić i zamenik predsednika Opštine Pećinci Zoran Vojkić, koji je tom prilikom naglasio da će pećinačka lokalna samouprava nastaviti da podržava ovaj i slične turnire koji u sebi spajaju humanost i sport.

On je podsetio da ovakva humana strana sporta treba da je primer svima, kao i da su organizatori turnira ovogodišnji dobitnici najviše opštinske nagrade – Plakete za humanost.

Odigrane su i prve utakmice, a u konkurenciji je 20 ekipa koje će se narednih desetak dana takmičiti za prvu nagradu koja iznosi 300 hiljada dinara.

Turnir će se igrati u dve faze: u prvoj, ekipe će igrati po grupama. Za četvrtinu finala, plasiraće se po dve ekipe iz svake grupe.

Kako su najavili organizatori turnira i ove godine prikupljena sredstva tokom trajanja turnira biće uplaćena u humanitarne svrhe.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: