• nedelja, 14. april 2024.
Uručeni ugovori o finansiranju udruženja osoba sa invaliditetom
Društvo | Srem bez predrasuda | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Uručeni ugovori o finansiranju udruženja osoba sa invaliditetom

3. april 2024. godine

U ponedeljak, 1. aprila, u Palati Srbija u Beogradu, ministar za rad, zapošljavenje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković uručio je i potpisao ugovore o finansiranju rada 31 saveza udruženja osoba sa invaliditetom.

Savezi su aplicirali projektima za finansiranje  rada saveza i lokalnih organizacija za 2024.godinu. 

Svečanom potpisivanju su prisustvovali predstavnici saveza Nacionalne organizacije osoba sa invaliditetom i zaposleni u Sektoru za zaštitu osoba sa invaliditetom, a ugovor je uručen i Društvu za cerebralnu i dečiju paralizu Sremskog okruga.

Ružica Garunović 

Projekat “U susret jednakosti – Srem bez predrasuda” se realizuje u okviru Programa malih medijskih grantova koji finansira Ambasada SAD, a administrira Nezavisno udruženje novinara Srbije. Stavovi, mišljenja i zaključci izneseni u projektu nužno ne izražavaju stavove NUNS i Ambasade SAD već isključivo autora.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: