• sreda, 24. april 2024.
Dani ruske kulture u Sremskoj Mitrovici
Društvo | Zabava | Kultura | Vesti
0 Komentara

Dani ruske kulture u Sremskoj Mitrovici

10. januar 2018. godine

Sremska Mitrovica –Pridružujući drugim gradovima i ustanovama u  obeležavanja 100 godina od dolaska ruske emigracije u Srbiju Istorijski arhiv “Srem” u suorganizaciji sa Muzejom Vojvodine, organizuje izložbu “Ruski emigranti  i njihovi potomci u Sremskoj Mitrovici i Sremu”. Izložba će biti otvorena 15. januara u 18 sati, u Galeriji “Lazar Vozarević” i trajaće deset dana. 

Тokom trajanja izložbe biće organizovani i Dani ruske kulture čiji program će svaki dan nuditi nove sadržaje. Publika će moći da čuje predavanja o srpsko-ruskim odnosima i kulturnim vezama, da prisustvuje javnom času ruskog jezika, vidi ruske filmove i čuje nastupe horova. Programi će počinjati u 18 sati i svi će biti održani u Galeriji “Lazar Vozarević”.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: