• subota, 18. maj 2024.
Start Prve fleg fudbal lige Srbije
Sport
0 Komentara

Start Prve fleg fudbal lige Srbije

12. april 2024. godine

Ovog vikenda, ljubitelji američkog fudbala imaće priliku da uživaju u startu Prve fleg fudbal lige Srbije 2024. Ekipa Novi Beograd Orlovi ugostiće prvi turnir ove sezone, zakazan za nedelju, 14. aprila, sa početkom u 12 časova, na terenima FK Studentski Grad na Novom Beogradu.

Raspored za Indianse za I turnir izgleda ovako:

-Inđija Indians – Sremska Mitrovica Legionari
-Subotica Gorillas – Inđija Indians
-Inđija Indians – Valjevo Vukodlaci

O takmičenju:

Pod okriljem Srpske asocijacije američkog fudbala (SAAF), ove godine fleg liga dobija novi format i pružaće nam uzbuđenje tokom cele godine. Osam najboljih klubova iz prošle sezone će se boriti za prestižni naslov:

Inđija Indians, Sremska Mitrovica Legionari, Kraljevo Royal Crowns, Kumanovo Skeletons, Subotica Gorillas
Novi Beograd Orlovi, Banja Luka Rebels, Valjevo Vukodlaci.

Takmičenje se sastoji od pet turnira u ligaškom delu, gde svaki tim igra sa svakim u dvokružnom sistemu. Završni turnir donosi utakmice za plasman i borbu za šampionsku titulu, uključujući i mečeve za plasman od petog do osmog mesta, kao i finalne borbe za prvaka lige.

Šta dalje sledi?

Nakon ovonedeljnog uzbuđenja, ekipa Indiansa već se priprema za II turnir koji će biti održan 11. maja u Sremskoj Mitrovici, a turnirska sezona nastavlja se sve do završnog spektakla zakazanog za septembar.

Pridružite nam se u nedelju da zajedno podržimo Indianse i uživamo u prvoklasnom fleg fudbalu!

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: