• petak, 19. april 2024.
NAGRADE NAJBOLJIM SPORTISTIMA: BOJAN ZDELAR PRVI MEĐU SENIORIMA
Društvo | Sport | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

NAGRADE NAJBOLJIM SPORTISTIMA: BOJAN ZDELAR PRVI MEĐU SENIORIMA

29. januar 2020. godine

Sremska Mitrovica – Shodno odluci Sportskog saveza Grada Sremska Mitrovica, Bojan Zdelar, kajakaš Vala najbolji je mitrovački sportista u konkurenciji seniora. Među juniorima najbolji je Slavko Stević iz AK Srem. Najbolji kadet je Lana Gavrilović Sportsko triatlon udruženje Sava, dok je najbolji pionir Elena Milošević iz Karate kluba Srem.

Najuspešniji klub je Gradski ženski odbojkaški klub Srem, najuspešniji profesor fizičke kulture je Zoran Kovačić iz OŠ „Slobodan Bajić Paja“, dok je najbolji trener Ognjen Vukićević iz KK Srem.

Svima njima, naročita priznanja uručena su danas u Gradskoj kući, a posebna priznanja za zasluge u mitrovačkom sportu dobili su i Sava Stojčević, Goran Pavlović, Bojan Komlenić i Srđan Radovanović.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: