• nedelja, 14. april 2024.
Preko 30 medalja za karatiste Senseia u Šapcu
Sport
0 Komentara

Preko 30 medalja za karatiste Senseia u Šapcu

2. april 2024. godine

Protekli vikend bio je veoma uspešan za Karate klub Sensei iz Inđije, kada je ovaj sportski kolektiv na turniru u Šapcu osvojio 32 medalje.

U subotu 30. aprila u organizaciji Karate kluba Šabac-Fuđimi i Šotokan Karate saveza Srbije, održan je “22. Šabački pobednik” na kome je učestvovalo oko 350 takmičara iz 30 klubova iz Srbije, Republike Srpske i Rumunije.

Klub iz Inđije je na ovom turniru predstavljalo ukupno 24 takmičara u katama i borbama, u pojedinačnim i ekipnim nastupima koji su i ovog puta ostvarili odlične rezultate.

Od ukupno 30 klubova sa osvojene 32 medalje, a od toga devet zlatnih, šest srebrnih i 17 bronzanih, doveli su Inđinčane do drugog mesta u generalnom plasmanu klubova.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: