• nedelja, 19. maj 2024.
Kruzeri ponovo pristaju u Sremskoj Mitrovici
Društvo | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Kruzeri ponovo pristaju u Sremskoj Mitrovici

15. april 2024. godine

Uplovljavanjem kruzera “Victor Hugo” u međunarodno putničko pristanište, u sredu 17. aprila, zvanično će početi nautička sezona u Sremskoj Mitrovici.

Oko stotinu putnika iz Francuske i Švajcarske imaće priliku da se upozna sa znamenitostima grada, a mitrovačka lokalna samouprava priprema im i svečani doček, kom će prisustvovati gradonačelnica Svetlana Milovanović, predstavnici Agencije za upravljanje lukama, kao i predstavnici Prvog parobrodskog društva.

“Victor Hugo” biće prvi brod koji će dočekati mitrovačko pristanište, a očekivanja su da će se ubuduće, pristizanjem novih, značajno unaprediti turistički potencijali, kao i povećati zainteresovanost turista za kulturno-istorijske i prirodne znamenitosti grada na Savi.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: