• petak, 22. septembar 2023.
Humanitarni turnir okupio 53 streličara
Društvo | Hronika | Pećinci | Vesti
0 Komentara

Humanitarni turnir okupio 53 streličara

15. maj 2023. godine

U organizaciji Streličarskog udruženja “Instinktivac” nedavno je u Šimanovcima održan prvi 3D turnir po pravilima Međunarodne federacije za olimpijsko i paraolimpijsko streličarstvo (World archery). Takmičenje je okupilo 53 streličara iz cele Srbije, a kako je rekao predsednik Udruženja Marko Ignjatović, turnir je bio humanitarnog karaktera.

-Prikupili smo 88.000 dinara koji su uplaćeni u fond za lečenje Mine Pošarac. Zahvaljujem se svima koju su nas podržali i pomogli na bilo koji način da se ova ideja realizuje i da se sredstva prikupe, a našoj dragoj Mini želimo brz oporavak – izjavio je Ignjatović i dodao da je ovo takmičenje pokazalo da su streličari ljudi čista srca i dobre namere.

On je istakao i da su, iako rezultat nije bio u prvom planu, streličari još jednom pokazali zavidno umeće, a da su kući otišli uz pohvale domaćinima na dobroj organizaciji i gostoprimstvu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: