• sreda, 17. april 2024.
Sredstva za Školu roditeljstva
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Sredstva za Školu roditeljstva

22. mart 2024. godine

Za unapređenje rada Škole roditeljstva Doma zdravlja Sremska Mitrovica obezbeđena su sredstva za koja je Grad Sremska Mitrovica konkurisao kod Ministarstva za brigu o porodici i demografiju.

Ovaj projekat podrazumeva potpuno renoviranje i opremanje dosadašnjeg prostora Škole roditeljstva koji funkcioniše u okviru Doma zdravlja, kao i nabavku aparata za ultrazvuk, a projekat zajedno finansiraju Ministarstvo sa 60% i Grad sa 40%.

Potpisivanje i svečano uručenje ugovora je održano u Palati Srbija. Prisutne je pozdravila ministarka za brigu o porodici i demografiju, prof. dr Darija Kisić Tepavčević, a u ime Grada Sremska Mitrovica ugovor je potpisala i preuzela gradonačelnica Svetlana Milovanović.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: