• sreda, 17. april 2024.
Mitrovčani osvojili devet medalja na Školskom prvenstvu Vojvodine
Sport
0 Komentara

Mitrovčani osvojili devet medalja na Školskom prvenstvu Vojvodine

5. mart 2024. godine

Protekle subote u Sportskom centru u Inđiji održano je Školsko prvenstvo Vojvodine u karateu za osnovne i srednje škole u katama i borbama, na takmičenju je učestvovalo preko 600 takmičara iz 150 škola.

Osnovne i srednje škole iz Sremske Mitrovice predstavljali su karatisti pod mentorstvom Ive Vinković, nastupilo je 24 takmičara iz Karate kluba Srem koji su osvojile devet medalja, dva zlata, tri srebra i četiri bronze.

Zlato su osvojile Dunja Berežni (devojčice III i IV razred OŠ) i Anđela Perović (devojčice VII i VIII razred OŠ).

Srebro je pripalo Heleni Malbašić (devojčice VII i VIII razred OŠ), Urošu Trumiću (dečaci III i IV razred OŠ) i Sari Starčević (devojčice I i II razred SŠ).

Bronzu su osvojili Miona Murić (devojčice VII i VIII razred OŠ), Dunja Pavlović (devojčice III i IV razred OŠ), Željko Mošić (dečaci III i IV razred OŠ) i Dušan Savić (dečaci III i IV razred OŠ).

Osvajači medalja su ostvarili plasman na Školsku olimpijadu Srbije koja se održava u maju mesecu u Novom Sadu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: