• nedelja, 25. februar 2024.
Stonoteniski turnir okupio 24 takmičara
Sport | Pećinci
0 Komentara

Stonoteniski turnir okupio 24 takmičara

6. februar 2024. godine

U Sportskoj hali u Donjem Tovarniku održan je Zimski turnir u stonom tenisu u organizaciji Sportskog saveza „Razvoj sportova“ pod pokroviteljstvom Opštine Pećinci. Turnir je okupio 24 takmičara, kako iz naše opštine, tako i iz Šapca, Rume i Iriga, a među takmičarima našla se i jedna devojka.

Kako su rekli u Razvoju sporova, nakon fer i korektonog takmičenja, kao i 52 odigrana meča, prva tri mesta otišla su u Šabac. Živojin Jovanović, Nemanja Stojić i Ivan Mitrović nagrađeni su novčanim nagradama i peharima, dok je jedina ženska učesnica Jelena Nenadović iz Iriga nagrađena reketom.

Ispred Sportskog saveza Zimski turnir je otvorila nastavnica fizičkog i zdravstvenog vaspitanja Milica Đurđević, koja je, zajedno sa Jelenkom Gordićem na kraju turnira uručila nagrade najuspešnijima.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: