• nedelja, 14. april 2024.
Na sremskim putevima: Nasilnička vožnja, vožnja pod uticajem opijata…
Društvo | Vesti
0 Komentara

Na sremskim putevima: Nasilnička vožnja, vožnja pod uticajem opijata…

24. februar 2024. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su dvojicu vozača koji su učinili prekršaj nasilnička vožnja, desetoricu vozača pod uticajem opojnih droga i petoricu koji su upravljali vozilima bez vozačke dozvole.

Policija u Rumi zaustavila je tridesetšestogodišnjeg biciklistu sa 2,61 promil alkohola u organizmu, dok je u blizini Stare Pazove zatekla četrdesetčetvorogodišnjeg vozača „opela“ sa 2,02 promila alkohola.

U Staroj Pazovi otkriven je četrdesetčetvorogodišnjak koji je upravljao „opelom“ sa 1,85 promila alkohola u organizmu i dvadesetogodišnji vozač „mercedesa“, obojica pod uticajem kanabisa. Na istom području otkriven je dvadesettrogodišnjak koji je vozio „bmv“ pod dejstvom kokaina i četrdesetčetvorogodišnji vozač „audija“ pozitivan na amfetamin i kanabis.

Patrola u Inđiji zatekla je četrdesetpetogodišnjaka koji je vozio „bmv“ pod dejstvom kokaina i amfetamina, tridesetjednogodišnjeg vozača „golfa“ pozitivnog na kokain, kao i tridesetosmogodišnjeg vozača „opela“ i tridesetdvogodišnjeg vozača „bmv“, obojicu pod uticajem kanabisa.

Policija u Rumi zaustavila je dvadesetosmogodišnjaka koji je upravljao „sitroenom“ pod dejstvom kanabisa i dvadesetsedmogodišnjaka koji je vozio „zastavu“ pozitivan na kanabis i amfetamin.

Ovim vozačima određeno je zadržavanje i oni su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Sobraćajni policajci u Sremskoj Mitrovici, Inđiji, Staroj Pazovi i Rumi zatekli su petoricu vozača putničkih automobila bez vozačke dozvole, od kojih su dvojica vozila nakon oduzimanja vozačke dozvole i pod zabranom upravljanja.

Ovi vozači su isključeni iz saobraćaja i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: