• sreda, 17. jul 2024.
Gasovod za Balzakovu ulicu u Čortanovcima
Društvo | Inđija
0 Komentara

Gasovod za Balzakovu ulicu u Čortanovcima

3. jul 2024. godine

Inđijsko Javno preduzeće „Ingas“ nastavlja širenje gasovodne mreže u selima Opštine Inđija. Distributivnu mrežu u dužini od 350 metara dobili su potrošači u Balzakovoj ulici u Čortanovcima, a radovi su nastavljeni u Ulici Vojvode Putnika, u dužini od 100 metara.

Do kraja građevinske sezone u Čortanovcima se očekuje da oko 25 novih domaćinstava bude priključeno na distributivnu mrežu „Ingasa“ u Inđiji.

Priključak sa setom na teritoriji Opštine Inđija iznosi 77.896,80 dinara kada se plaća avansno, a budući potrošači imaju mogućnost plaćanja priključka na više mesečnih rata, 6, 12 i 24. Cena priključka se uvećava u zavisnosti od dužine otplate, dok je pri sklapanju ugovora za priključak obavezan avans od 35 % od ukupne cene.

Tipski gasni priključak u dužini od 20 metara sa kućnim setom izrađuje se po sklapanju ugovora u roku od 7 do 10 dana, u zavisnosti od vremenskih prilika.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: