• četvrtak, 25. april 2024.
Podrška jačanju lokalnih kapaciteta
Vesti
0 Komentara

Podrška jačanju lokalnih kapaciteta

27. februar 2016. godine

SidjaniBeograd – Opština Šid jedna od šest srpskih opština koje su proteklog petka u Ambasadi Japana potpisale ugovor o realizaciji projekta usmerenih na jačanje kapaciteta lokalnih samouprava u oblasti zdravstvene i socijalne zaštite.

Vrednost projekta koji će u slučaju Šida biti implementiran kroz nabavku specijalizovanog vozila u JKP „Standard“, kamiona-cisterne u JKP „Vodovod“ i novog saniteta sa kompletnom opremom u Domu zdravlja iznosti 175.500 evra. Realizacija se očekuje po okončanju javne nabavke, a kako je bilo reči, Njegova ekselencija ambasador Japana u Srbiji Đuići Takahara, lično će posetiti Šid kako bi se na licu mesta uverio ne samo u tok realizacije projekta nego i njegov značaj za meštane ove sremske opštine.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: