• sreda, 21. februar 2024.
„eAgrar“ radionica za poljoprivrednike u četvrtak u opštini Beočin
Društvo | Hronika | Beočin | Vesti | Poljoprivreda
0 Komentara

„eAgrar“ radionica za poljoprivrednike u četvrtak u opštini Beočin

5. februar 2024. godine

Opština Beočin u saradnji sa Poljoprivrednom stanicom Novi Sad organizuje interaktivnu radionicu za poljoprivrednike koja će biti održana u četvrtak, 8. februara u 17 časova u Velikoj sali Skupštine opštine Beočin (Svetosavska 25).

Imajući u vidu da je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u 2023. godini uvelo primenu softverskog rešenja „eAgrar“ kao platformu preko koje poljoprivrednici u skladu sa zakonom mogu da ostvare prava na podsticaje države ali i druge povoljnosti, Savetodavna služba Poljoprivredne stanice Novi Sad biće na raspolaganju poljoprivrednicima sa teritorije opštine Beočin kako bi se na lakši način upoznali sa svim mogućnostima i upotrebom ove platforme.

Prijava gazdinstava, dodavanje novih parcela, podnošenje zahteva za podsticaje kao i zahtevi za refakciju naftnih derivata su neke od tema na koje će savetodavsci PSS-a na radionici kroz lične primere i zahteve poljoprivrednika pomoći svim zaintereovanima da na brži i jednostavniji način iskoriste sve pogodnosti eAgrara.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: