• sreda, 21. februar 2024.
Otkriveno više pijanih i drogiranih vozača
Društvo | Vesti | Inđija | Sremska Mitrovica | Stara Pazova
0 Komentara

Otkriveno više pijanih i drogiranih vozača

22. januar 2024. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su šest vozača koji su načinili prekršaje na području koje pokriva Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Policija je u Inđiji zaustavila dvadesetdevetogodišnjaka koji je vozio „mercedes“ sa 2,28 promila alkohola u organizmu, četrdesetogodišnjaka koji je upravljao „sitroenom“ pod dejstvom kokaina i bez vozačke dozvole i dvadesetogodišnjeg vozača „škode“, takođe bez vozačke dozvole.

Saobraćajna policija u Staroj Pazovi otkrila je dvadesetdvogodišnjeg vozača „kedija“ i dvadesetšestogodišnjeg vozača „renoa“, obojicu pozitivne na kanabis. Ovim vozačima određeno je zadržavanje, nakon čega su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

U Sremskoj Mitrovici patrola je zatekla dvadesetdvogodišnjaka koji je vozio „dačiju“ bez vozačke dozvole. On je priveden prekršajnom sudiji koji mu je izrekao novčanu kaznu od 100.000 dinara.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: