• utorak, 16. april 2024.
Šidski novogodišnji maraton
Vesti | Šid
0 Komentara

Šidski novogodišnji maraton

8. januar 2018. godine

Šid – Tradicionalni peti po redu Šidski novogodišnji maraton održaće se 14. januara u organizaciji PSD Železničar Novi Sad – podružnica Šid. Kao i predhodne četiri godine start i cilj maratona su ispred Sportskog centra Šid. Prijave su na licu mesta od 7,45 časova, start trke je u 9 časova dok na cilj treba stići do 19 časova. Ovogodišnji maraton obuhvata tri staze: osnovna staza 16,8 kilometara, srednja staza 26 kilometara i velika staza 42,5 kilometra. U okviru maratona održava se prvo kolo Vojvođanske treking lige.

Maraton je sportsko rekreativna manifestacija namenjena planinarskim društvima, profesionalcima, rekreativcima i ljubiteljima šetnje kroz prirodu. Manifestacija iz godine u godinu privlači sve veći broj učesnika kako iz Srbije tako i iz inostranstva. Ovo je prilika da kroz rekreaciju i druženje učesnici upoznaju prirodne lepote Fruške gore.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: