• sreda, 21. februar 2024.
Utakmice “Napretka” uživo na malim ekranima
Sport | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Utakmice “Napretka” uživo na malim ekranima

10. decembar 2023. godine

Početak novembra doneo je i jednu novinu u fruškogorskom fudbalu. A ova inovacija dolazi ni manje ni više nego iz Šuljma. Već drugi mesec za redom, svaka utakmica Fudbalskog kluba “Napredak” iz ovog sela na lokalnom stadionu se snima, te navijači koji nisu u mogućnosti da dođu na teren, mogu da je gledaju uživo preko Fejsbuka ili YouTube-a.

Inače, osim tehnoloških inovacija, fudbalski klub iz Šuljma iz meseca u mesec može da se pohvali i sve boljim i opremljenijim stadionom. Jedna od poslednjih investicija bilo je kompletno ograđivanje seoskog terena. Klupska zgrada je zajedničkim snagama Šuljmanaca sve lepša i lepša, a krajem ovog leta terasa i ekonomat su dobili nove pločice.

Ove godine, klub je dobio i nove svlačionice, a sanirana je i šteta na krovu nastala tokom julskog nevremena.

Prema rečima predsednika Skupštine grada Sremska Mitrovica, Vladimira Pavlovića, teren Fudbalskog kluba “Napredak” dobiće i nove tribine, čime će uslovi za bavljenje ovim sportom u selu biti zaokruženi.

Ulaganja u fudbalski teren i okolnu infrastrukturu, kombinovani sa pametnim vođenjem kluba i dobrom strategijom, rezultirali su i zapaženim uspehom “Napretka” u Gradskoj fudbalskoj ligi Sremska Mitrovica, gde su Šuljmanci zauzeli visoko četvrto mesto.

*Tekst objavljen u okviru projekta “Sport za sve, u gradu i selu!” koji je sufinansiran sredstvima Grada Sremska Mitrovica. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne odražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: