• petak, 19. jul 2024.
Radovi teku po planu
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Radovi teku po planu

3. maj 2023. godine

Izgradnja sportske hale pri Osnovnoj školi „Dobrosav Radosavljević Narod“ u Mačvanskoj Mitrovici odvija se bez problema i predviđenom dinamikom. Ove informacije potvrđene su iz kabineta gradonačelnice Sremske Mitrovice Svetlane Milovanović, a kako je rečeno trenutno je u toku postavljanje lučne konstrukcije objekta.

-Radovi na izgradnji hale još uvek se nalaze u takozvanoj sivoj fazi, ali napreduju iz dana u dan, što se na gradilištu može i videti. Inače ova faza podrazumeva postavljanje same konstrukcije objekta, dok druga faza previđa njegovo opremanje sa svim neophodnim elementima, a kako bi bio u potpunosti funkcionalan i ispunjavao sve predviđene standarde – kažu iz kabineta.

Do sada nije bilo problema u realzaciji radova, a nema ni kašnjenja.

-Radovi koji su do sada izvođeni su bili takvi da izvođač od samog iskopa, preko izlivanja temeljnih traka, ploče, postavljanja instalacija u ploči koje su dalje neophodne da bi se opremio objekat sa svim komunalnim priključcima, pa do postavljanja lučne konstrukcije nije naišao na nikakve nepredviđene okolnosti. Danas se često pominje sukob u Ukrajini kao osnov za proužetak roka za određene radove, neisporučivanje materijala i slično, međutim mi ni sa tim nemamo problema i izgradnja teče prema planiranoj dinamici – poručuju gradonačelnicini saradnici.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: