• nedelja, 25. februar 2024.
Novogodišnji paketići za svu decu u beočinskim vrtićima
Društvo | Hronika | Beočin | Vesti
0 Komentara

Novogodišnji paketići za svu decu u beočinskim vrtićima

25. decembar 2023. godine

U susret zimskom raspustu i novogodišnjim praznicima Opština Beočin obezbedila je paketiće za više od 400 beočinskih mališana koji pohađaju osam vrtića u okviru Predškolske ustanove „Ljuba Stanković“.

Predsednica opštine Biljana Janković obišla je prošle nedelje vrtiće u Rakovcu, Beočin selu, Beočinu, Čereviću, Banoštoru, Suseku i Lugu kako bi deci uručila poklone i poželela svima lep i prijatan zimski raspust kao i srećne predstojeće božićne i novogodišnje praznike.

-Doneli smo u beočinske vrtiće dašak zimske čarolije sa našim Deda Mrazom i obradovali najmlađe sugrađane kako u Beočinu tako i u okolnim selima. Za mene je neprocenjivo što sam imala čast i priliku da budem deo njihovih prvih prazničnih uspomena. Našoj deci, njihovim porodicama i vaspitačima želim sve najlepše tokom predstojećih praznika sa željom da ovakvih i sličnih iznenađenja u narednoj godini bude još više – rekla je Janković.

Ona je dodala da Opština Beočin pored besplatnog vrtića za svu decu i udžbenika za sve osnovce, najmlađim sugrađanima nastoji da olakša uvođenjem mera koje će obrazovanje i detinjstvo u Beočinu učiniti lepšim i lakšim za roditelje.

-Prošle godine smo takođe imali podelu prazničnih paketića za decu a tokom ove godine smo uveli i besplatnu maturu za sve naše maturante. Tokom jeseni smo završili i temeljnu rekonstrukciju najvećeg beočinskog vrtića a ono što je najvažnije je da smo pokrenuli značajna ulaganja u naše škole. Posednjih meseci smo radili na sanaciji i renoviranju pet školskih objekata na teritriji opštine i istim tempom nastavljamo i u narednoj godini. Želimo da Beočin bude lepo mesto za obrazovanje i odrastanje kako sadašnjih tako i svih budućih generacija – dodala je Janković.

foto: Ismet Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: