• ponedeljak, 29. april 2024.
Beočinskom džudisti Srđanu Miljiću uručena opštinska nagrada
Društvo | Hronika | Beočin | Sport
0 Komentara

Beočinskom džudisti Srđanu Miljiću uručena opštinska nagrada

27. decembar 2023. godine

Beočinskom džudisti Srđanu Miljiću uručena nagrada Opštine Beočin za osvojenu bronzu na Evropskom kupu za kadete u Sloveniji Danas je u Opštini Beočin upriličen prijem za beočinskog džudistu, člana cudo kluba „Cement“ i reprezentativca Džudo saveza Srbije Srđana Miljića kome je uručena novčana nagrada Opštine Beočin za osvojenu bronzanu medalju na Evropskom džudo kupu za kadete održanom 28. i 29. oktobra u Kopru u Sloveniji.

Srđanu je nagradu u iznosu od 50 hiljada dinara uručila predsednica opštine Beočin Biljana Janković koja mu je uputila srdačne čestitke i poželela još mnogo uspeha i dobrih plasamana kako u zemlji tako i u inostranstvu ističući značaj džudo sporta za opštinu Beočin.

-Od kada smo uveli ovu lepu novinu da našim sportistima koji osvoje zapažene rezultate na nacionalnim i međunardonim takmičenjima dodeljujemo novčanu nagradu, čini se da smo najviše prijema do sada imali upravo za naše džudiste. Drago mi je što je zahvaljujući upravi kluba i posvećenom radu sa decom džudo prepoznat kao popularan sport među mladim Beočincima i sigurna sam da će mnogi krenuti Srđanovim stopama kome ovom prilikom od srca čestitamo – poručila je Janković.

Srđanu Miljiću je iskrene čestitke uputio i zamenik predsednice opštine Stefan Tomović, a prijemu u Opštini Beočin prisustvovao je i šef stručnog štaba Džudo kluba „Cement“ Andrija Mumović.

foto: Ismet Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: