• ponedeljak, 11. decembar 2023.
SEDNICA SO STARA PAZOVA: Usvojeni rebalansi Mesnih zajednica i javnih preduzeća
Društvo | Vesti | Stara Pazova
0 Komentara

SEDNICA SO STARA PAZOVA: Usvojeni rebalansi Mesnih zajednica i javnih preduzeća

24. novembar 2021. godine

Odbornici SO Stara Pazova su danas na 14. sednici većinom glasova usvojili projekat javno – privatnog partnerstva za poveravanje komunalne delatnosti održavanja lokalne putne infrastrukture. Naime, Vlada Srbije je odobrila ovaj projekat po kome bi u narednih pet godina putna mreža na teritoriji opštine Stara Pazova bila rekonstruisana i održavana u sklopu ovog projekta.

Data je saglasnost na izmene i dopune programa poslovanja Javno – urbanističkog preduzeća Urbanizam,  JP Opštinska stambena agencija i JKP Čistoća. Povodom ove tačke dnevnog reda, čuli su se predlozi o rešavanja problema divljih deponija, pri čemu su odbornici, a zaposleni u Čistoći, izneli podatke o akcijama odnošenja kabastog otpada, uprkos kojim se stalno po obodima naselja pojavljuju divlje deponije, za čije se otklanjanje neprestano angažuje njihova mehanizacija.

Usvojeni su rebalansi finansijskih planova svih deset mesnih zaјеdnica, koji su usaglašeni sa rebalansom opštinskog budžeta, usvojenim na prethodnoj sednici SO Stara Pazova. Javna preduzeća i ustanove usaglasile su  svoje finansijske planove sa iznosom odobrenih aproprijacija na osnovu novog budžeta opštine. 

Zeleno svetlo dobio je  plan generalne regulacije Nove Pazove, razrešen je i imenovan jedan član školskog odbora škole u Vojki i usvojen predlog o prestanku radnog odnosa Radoju Blagojeviću, na funkciji člana Opštinskog veća, zbog odlaska u starosnu penziju.

Prisutno je bilo 47 od 53 odbornika.

rtvstarapazova.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: