• sreda, 21. februar 2024.
Pet preduzeća potpisalo sporazum o saradnji sa PIO Fondom
Hronika | Beočin
0 Komentara

Pet preduzeća potpisalo sporazum o saradnji sa PIO Fondom

23. novembar 2023. godine

U Opštini Beočin potpisani su sporazumi između PIO Fonda i pet preduzeća koja su se pridružila nacionalnom programu Penzionerska kartica.

Sporazume o saradnji potpisali su direktor Filijale Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Novi Sad Boris Jevtić i predstavnici javnih i privatnih preduzeća sa teritorije opštine Beočin koji će u narednom periodu najstarijim sugrađanima ponuditi olakšice i popuste prilikom kupovine proizvoda i usluga.

Među potpisnicima sporazuma su Kulturni centar opštine Beočin, Sportski centar „Beočin“,SPTR „Nusret Diljaj“, apoteka „Jason“ kao i DBP „Produkt“.

Pogodnosti koje su potisivanjem ovog sporazuma beočinskim penzionerima na raspolaganju su popusti prilikom kupovine lekova, bele tehnike, nabavke drva i svih vrsta ogreva za zimu, besplatna godišnja članarina u gradskoj biblioteci kao i povoljnosti prilikom korišćenja usluga Sportkog centra „Beočin“.

Prema rečima direktora novosadske filijale PIO Fonda Borisa Jevtića, penzionesrke kartice su nacionalni projekat koji penzionerima u Srbiji pruža brojne mogućnosti a posebno je dobro što su se programu pridružili i lokalni preduzetnici.

-Zaista imamo dobar odziv kako javnih preduzeća tako i privrede i svim korisnicima PIO fonda koji su se prijavili za svoje penzionerske kartice na raspolaganju su brojni popusti i olakšice u svim gradovima u Srbiji. Veliki trgovinski lanci su ponudili popuste i poklone, „Srbijavoz“ i „Er Srbija“ takođe daju snižene cene za kupovinu karata a tu su i državne ustanove i druge firme. Drago mi je što se Beočin sa lokalnim preduzetnicima i javnim ustanovama priključio ovom programu jer je na teritoriji opštine Beočin do sada prijavljeno oko dve hiljade penzionera kojima će sve ovo značiti – istakao je Jevtić.

Potpisvanju sporazuma prisustvovala je predsednica opštine Beočin Biljana Janković koja se ovom prilikom zahvalila beočinskim privatnicima i direktorima javnih preduzeća čiji je osnivač opština, na učešću u programu Penzionerska kartica. Ona je pozvala i druge zaisteresovane preduzetnike da se pridruže programu kako bi najstarijim sugrađanima omogućili bolji standard.

Nakon potpisivanja sporazuma o saradnji, PIO Fond je danas u Beočinu imao i promociju penzionerskih kartica.

Foto: Ismet Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: