• sreda, 29. novembar 2023.
Helena Malbašić vicešampionka Srbije, bronza za Saru Starčević
Sport
0 Komentara

Helena Malbašić vicešampionka Srbije, bronza za Saru Starčević

7. novembar 2023. godine

U organizaciji Karate Federacije Srbije održano je Prvenstvo Srbije za kadete i juniore u Čačku, na takmičenju su nastupili samo plasirani takmičari sa regiona a medju njima i tri takmičarke iz Karate kluba Srem iz Sremske Mitrovice.

U izuzetno jakoj konkurenciji kadetkinja Helena Malbašic je postala vicešampionka države u katama dok je Sara Starčević osvojila u istoj kategoriji bronzu. Sara Glumac imala je odličan nastup ali ovaj put bez borbe za medalju.

Helenu Malbašic i Sara Starčevic za dve nedelje očekuje Balkanski šampionat u Sloveniji u Ljubljani, dok se narednog vikenda u Novom Bečeju održava Kup Vojvodine za najmladje uzrasne kategorije gde će nastupiti 20 takmičara Karate kluba Srem koje predvodi trener Iva Vinković.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: