• petak, 12. jul 2024.
Do 24. novembra poljoprivrednici mogu naplatiti štetu nastalu na usevima
Poljoprivreda | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Do 24. novembra poljoprivrednici mogu naplatiti štetu nastalu na usevima

16. novembar 2023. godine

Gradska uprava za poljoprivredu Grada Sremska Mitrovica raspisala je Javni poziv za dodelu finansijske pomoći poljoprivrednim proizvođačima koji su imali štetu uzrokovanu olujnim nevremenom u toku leta.

Svi oni koji su prijavili štetu, gde je komisija izašla, napravila zapisnik i konstatovala da je šteta postojala, imaju pravo za finansijsku pomoć. Sredstva za pomoć obezbedilo je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije u iznosu od 37 hiljada dinara po svakom podnetom zahtevu koji će u narednom peridou putem Javnog poziva biti razdeljeni poljoprivrednim proizvođačima.

Javni poziv traje od 16. do 24. novembra do 14 časova.

-Pozivam poljoprivredne proizviođače da se jave, oni koji nisu još dobili zapisnike o konstatovanoj šteti mogu iste dobiti u Gradskoj upravi i tom prilikom i podneti zahtev – rekao je Vladimir Nastović, načelnik Gradske uprave za poljoprivredu.

Javni poziv dostupan je na sajtu Grada Sremska Mitrovica.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: