• nedelja, 19. maj 2024.
Uskoro 700 novih sadnica za Inđiju
Društvo
0 Komentara

Uskoro 700 novih sadnica za Inđiju

9. oktobar 2023. godine


Javno komunalno preduzeće „Кomunalac“, u saradnji sa lokalnom samoupravom, raspisalo je javnu nabavku za 700 novih sadnica javora, koje će biti posađene na ulazima i izlazima iz Inđije. Ozelenjavanje inđijske opštine se nastavlja, a nova akcija sadnje javora počinje 1. novembra.
Na poslednjem sastanku Sistema 48 predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak podsetio je da je Inđija do pre tri godine bila najmanje pošumljena opština u Vojvodini i da su aktivnom kampanjom ozelenjavane površine sa značajnimbrojem stabala različitog drveća.
Ukupno ove godine inđijski „Кomunalac“ u saradnji sa društveno odgovornim kompanijama, posadiće skoro hiljadu novih sadnica javora, crvenolisne šljive, bresta, bora i ostalog drveća na lokacijama park Vašarište, naselje Šangaj, Leje, ulice Dušana Jerkovića, Novosadska, kao i u blizini školskih objekata i vrtića.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: