• ponedeljak, 4. decembar 2023.
„Trkom za vedre dane“ najmlađi Beočinci obeležili početak Dečije nedelje FOTO
Društvo | Zabava | Hronika | Beočin | Vesti
0 Komentara

„Trkom za vedre dane“ najmlađi Beočinci obeležili početak Dečije nedelje FOTO

2. oktobar 2023. godine

Predškolska ustanova „Ljuba Stanković“ iz Beočina danas je u svim svojim područnim odeljenjima obeležila početak Dečije nedelje tradicionalnom „Trkom za vedre dane“ u kojoj su uzela učešće deca svih grupa i uzrasta.

Udruženim snagama, uz osmeh i igru mališani u Beočinu su se u pratnji svojih vaspitača i uz podršku roditelja i publike okupili na nedavno obnovljenim terenima za male sportove u „Špicer bašti” i još jednom pokazali svima koliko je važno učestvovati i nasmejan stići do cilja.

Pristune su na početku ovog sportskog druženja srdačno pozdravile predsednica opštine Beočin Biljana Janković i direktorka PU „Ljuba Stanković“ Ljubica Đurić koje su deci poželele mnogo sreće, zdravlja i radosti tokom predškolskog obrazovanja a posebno u danima kada Beočin obeležava Dečiju nedelju i slavi vrednosti drugarstva, dečijih prava i tolerancije.

Nakon rekreativnih aktivnosti održane su i kreativne radionice u kojima su zajedno sa vaspitačima uživali kako deca tako i roditelji.

Beočin će večeras od 17.30 časova na svečanom otvaranju Dečije nedelje progralisti i „malu gradonačelnicu“ kojoj će ključeve grada simbolično uručiti predsednica opštine Beočin Biljana Janković.

Ovogodišnje programe obeležavanja manifestacije Dečija nedelja pod pokroviteljstvom opštine Beočin organizuje Centar za kulturu opštine Beočin koji je za najmlađe sugrađane od 2. do 6. oktobra pripremio mnoštvo besplatnih edukativnih, kulturnih i zabavnih sadržaja.

foto: Ismet Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: