• subota, 9. decembar 2023.
Rekonstruisano betonsko igralište u Laćarku
Hronika | Sremska Mitrovica | Projekti | Sport
0 Komentara

Rekonstruisano betonsko igralište u Laćarku

17. avgust 2023. godine

Pristupne pešačke staze oko Osnovne škole “Triva Vitasović Lebarnik” u Laćarku, u potpunosti su rekonstruisane, kao i omiljeno igralište Laćaraca, među meštanima poznato kao “betonsko”, pa su se na ovogodišnjem tradicionalnom noćnom turniru u malom fudbalu i Festivalu rukometa ekipe takmičile na potpuno novoj podlozi.

Sa novom podlogom, prilazom terenu i parkingom, betonsko igralište dobilo je potpuno novi izgled, a deca iz osnovne škole, nastavno osoblje, klubovi, kao i svi meštani koji se rekreiraju upravo na ovom mestu, funkcionalan prostor za fizičku aktivnost.

Završne radove na betonskom igralištu obišli su Petar Samardžić, zamenik gradonačelnice Sremske Mitrovice, Vesna Skakun, predsednica Saveta Mesne zajednice “Laćarak” i Dragan Klincov, jedan od organizatora noćnog turnira u malom fudbalu.

Radove na uređenju staza oko škole i igrališta, kao i rekonstrukciju “betonskog” finansirao je Grad Sremska Mitrovica.

*Tekst objavljen u okviru projekta “Sport za sve, u gradu i selu!” koji je sufinansiran sredstvima Grada Sremska Mitrovica. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne odražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: