• četvrtak, 30. novembar 2023.
Od sutra ponovo uspostavljanje saobraćaja na rekonstruisanom putu Stara Pazova – Inđija
Servis
0 Komentara

Od sutra ponovo uspostavljanje saobraćaja na rekonstruisanom putu Stara Pazova – Inđija

7. avgust 2023. godine

Radovi na rehabilitaciji dela državnog puta II A reda broj 100, Inđija – Stara Pazova (centar) privode se kraju i od sutra se očekuje ponovno uspostavljanje saobraćaja. Obustava saobraćaja je nedavno produžena do utorka, 08. avgusta.

 Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je državni put II A reda broj 126 (Inđija – Putinci) i državni put II A reda broj 127 (Putinci – Stara Pazova). 

Prema rečima Đorđa Radinovića, predsednika opštine Stara Pazova, rekonstrukcija ovog pravca će se nastaviti kroz glavne ulice u Staroj Pazovi, potom između Stare Pazove i Nove Pazove, kroz glavne ulice u Novoj Pazovi i konačno ka Batajnici. Tako će svi glavni pravci u opštini Stara Pazova biti u potpunosti rekonstruisani.

rtvstarapazova.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: