• subota, 9. decembar 2023.
Ministarstvo pomaže projekat „КZM info mreža: karijerni vodič za mlade”
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Ministarstvo pomaže projekat „КZM info mreža: karijerni vodič za mlade”

15. avgust 2023. godine

Gradonačelnica Sremske Mitrovice, Svetlana Milovanović, je 9. avgusta u Palati Srbije potpisala ugovor sa ministrom za turizam i omladinu Huseinom Memićem, za sredstva koja Ministarstvo turizma i omladine dodeljuje projektima iz oblasti unapređenja života mladih, kroz sprovođenje omladinske politike na lokalnom nivou, za projekat „КZM info mreža: karijerni vodič za mlade” koji realizuje Кancelarija za mlade Sremska Mitrovica.

Cilj pomenutog projekta je upoznavanje učenika sremskomitrovačkih srednjih škola sa informacijama koje su im važne i značajne prilikom odabira svog budućeg zanimanja i formiranja svoje buduće karijere i formiranje „КZM info mreže“ u srednjim školama, kao i niz besplatnih obuka kroz radionice.

Projekat se sastoji iz pet vrsta obuka i radionica, kao što su karijerni vodič za mlade, mentalno zdravlje, škola novinarsta, od biznis ideje do Startapa, obuka za pisanje projekata.

Završnu aktivnost projekta čini konferencija u Gradskoj kući pod nazivom „Mladi preduzetnik 2023.“ na kojoj će se obrađivati teme u vezi sa uspešnim primerima iz preduzetništva, ali i o primerima karijera uspešnih pojedinaca.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: