• subota, 30. septembar 2023.
Velike štete od nevremena u inđijskim domaćinstvima
Inđija
0 Komentara

Velike štete od nevremena u inđijskim domaćinstvima

20. jul 2023. godine

Olujni vetar, koji je sinoć zahvatio inđijsku opštinu, ostavio je razrušene krovove, porušena stabla, polupane automobile na inđijskim ulicama. Za desetak minuta napravljena je velika šteta kako na porodičnim objektima, tako i na poljoprivrednim usevima.

U inđijsku Službu hitne medicinske pomoći javilo se petnaestak građana sa lakšim povredama i posekotinama glave, gornjih i donjih ekstremiteta. Većina je zbrinuta u inđijskom Domu zdravlja, dok je jedan deo građana upućivan u bolnice u Sremskoj Mitrovici i Novom Sadu. Predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak rekao je da je najvažnije da nema teško povređenih građana, a da će se posledice štete sanirati narednih nedelju dana.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: