• četvrtak, 30. novembar 2023.
Tri zlata “Sremu”
Sport
0 Komentara

Tri zlata “Sremu”

31. jul 2023. godine

Članovi Atletskog kluba “Srem” iz Sremske Mitrovice nastavili su uspešnu seriju osvajanja medalja na državnim prvenstvim. Posle uspešnih nastupa mlađih i starijih juniora, seniori kluba osvojili još nekoliko odličja.

U subotu, 29. i nedelju, 30. jula u Кraljevu je održano Državno prvenstvo za seniore u atletici, a istovremeno je održano i Prvenstvo Srbije za mlađe juniore u višebojima.

Prvog dana prvenstva skakač u vis Slavko Stević osvoji najsjajnije odličje sa izvanrednim rezultatom od 225cm što je njegov lični, i klupski rekord. Ovim rezultatom Slavko se svrstao u skakačku elitu Evrope.

Drugog dana seriju osvajanja medalj nastavila je Mila Miljković koja je osvojila drugo mesto u bacanju kladiva s 46 76m.

Veteran Vedran Samac je u bacanju koplja osvojio još jednu titulu prvaka Srbije u bacanju koplja.

Treću zlatnu medalju za klub je osvojila mlađa juniorka Teodora Čonić. Ona je u sedmoboju ubedljivo osvojila prvo mesto i zlatnu medalju. Teodora je bila dominantna i ostavila drugoplasiranu takmičarku 500 bodova iza sebe.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: