• nedelja, 3. decembar 2023.
Nove medalje za mlade nade “Sirmiuma”
Sport
0 Komentara

Nove medalje za mlade nade “Sirmiuma”

30. jun 2023. godine

Najmlađi atletičari “Sirmiuma” iz Sremske Mitrovice na izuzetno posećenom takmičenju u Smederevskoj Palanci osvojili su 11 medalja, od čega tri zlatne.

Istakao se Relja Miletić sa zlatom na 60m prepone, srebrom na 60m i istim odličjem u štafeti. Ena Savić ne trči često, ali kada to čini onda osvoji zlato, ovoga puta na 40m. Aleksandar Radovanović nastavio je da niže uspehe, pripala mu je zlatna medalja u skoku u dalj, ukupno 16 u ovoj godini.

Srebrne medalje osvojili su Vuk Došen i Vuk Ilić u bacanju vorteksa, bronzane Nađa Vuković i Uroš Petrović. Miks štafeta 4×60 u sastavu Nađa Vuković, Vuk Došen, Lara Džever i Relja Miletić okitila se srebrom. Ženska štafeta osvojila je takođe srebrnu medalju, a nastupila je u sastavu Nađa Vuković, Taja Ribarac, Teodora Laketić i Lara Džever.

Na korak do medalje bili su Andrej Nikolić, Una Džever, Maša Ilić i Teodor Žabić.

Trener Goran Pavlović zadovoljan je učinkom svojim atletičara, ali najavljuje još naporniji rad, kako bi medalje nastavile da stižu u Sremsku Mitrovicu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: