• ponedeljak, 22. jul 2024.
Pet medalja “Sirmiuma” na Prvenstvu Srbije
Sport
0 Komentara

Pet medalja “Sirmiuma” na Prvenstvu Srbije

4. jul 2023. godine

Prvog vikenda jula održana su pod pokroviteljstvom Srpskog Atletskog Saveza dva takmičenja u Novom Pazaru, Prvenstvo Srbije za juniore/ke (U20) i Prvenstvo Srbije u višebojima za pionire/ke (U16) na kojima su atletičari “Sirmiuma” iz Sremske Mitrovice osvojili pet medalja.

Mila Marinković je novim ličnim rekordom 56.81s odbranila titulu na 400m, te ponovo pokazala da je neprikosnovena u ovoj disciplini. Anja Čančarević je došla do bronze u bacanju kugle, dok je Stefan Đonić osvojio srebro u višeboju.

Muška štafeta 4x100m, odnosno 4x400m, osvojila je dve bronzane medalje, a sastav su činili Nemanja Babić, Marko Milinović, Strahinja Čikić i Vuk Marinković.

-Zbir medalja je mogao biti znatno veći jer smo imali i tri četvrta mesta, Đorđe Ilić disk i kugla, Anja Čančarević disk i Vuk Marinković 400m prepone, ali u suštini smo zadovoljni postignutim – konstatuje trener Slobodan Macanović.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: