• četvrtak, 21. septembar 2023.
Održan Memorijal “Radivoj Popović”
Društvo | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Održan Memorijal “Radivoj Popović”

27. jul 2023. godine

U Međuopštinskoj organizaciji gluvih i nagluvih u Sremskoj Mitrovici, organizovano je okupljanje članova Saveza gluvih i nagluvih Vojvodine i Saveza gluvih i nagluvih Srbije, u okviru tradicionalne manifestacije Memorijal “Radivoj Popović” (po osnivaču prve škole za gluvu i nagluvu decu u Jugoslaviji, otvorene u Sremskoj Mitrovici).

Učesnici u ovom memorijalu, između ostalog, učestvovali su u takmičenjima u stonom tenisu i pikadu (muška, ženska i pojedinačna kategorija). Takmičili su se članovi udruženja iz Bečeja, Bačke Palanke, Subotice, Pančeva, Novog Sada, Sremske Mitrovice, Sombora, Zrenjanina, Stare Pazove, Kragujevca, Beograda i Jagodine.

Nagrade najboljima, uručili su predsednik MOGN Sremska Mitrovica za sport, Žarko Laćarački, predsednik MOGN Sremska Mitrovica Aleksandar Janošević, kao i koordinatorka projektnih aktivnosti udruženja, Ivana Jević.

Prvo mesto u ženskoj kategoriji takmičenja u stonom tenisu, osvojila je Tijana Markočević iz Beograda, drugo mesto pripalo je Tamari Cvetković iz Kragujevca, a treće Maji Nikšić iz Novog Sada. U muškoj kategoriji najbolji je bio Dalibor Milutinović iz Jagodine, drugo mesto osvojio je Nebojša Bićanin iz Pančeva, dok je treće mesto pripalo Zoranu Stankoviću iz Sremske Mitrovice.

U ženskoj konkurenciji, na takmičenju u pikadu, prvo mesto osvojila je Irena Kinčić iz Subotice, drugo Danijela Dujković iz Beograda, a treće Slavica Kočić iz Novog Sada. Među muškarcima, najbolji je bio Vladan Radovanović iz Jagodine, zatim Damir Pavluković iz Subotice, a treće mesto osvojio je Radovan Ćošić iz Sremske Mitrovice.

Nakon završenog programa domaćinska organizacija MOGN SM je upriličila za sve prisutne  druženje, koje je nastavljeno do kasnih večernjih sati.

Pomoć u organizaciji Memorijala “Radivoj Popoviće” pružila je Gradska uprava za socijalnu zaštitu i zaštitu životne sredine, PSC “Pinki”, kao i kompanije “Matis Mebl” iz Rume i “Kija-inox” iz Sremske Mitrovice, kojima se organizatori zahvaljuju.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: