• sreda, 4. oktobar 2023.
Mitrovčani putuju u Split
Sport
0 Komentara

Mitrovčani putuju u Split

14. jul 2023. godine

Posle takmičenja u rukometu, 3×3 i odbojci na pesku u okviru Državnog finala Dunav osiguranje Sportskih igara mladih, poznato je da na Međunarodnu završnicu putuju i dečaci i devojčice iz Kruševca, Novog Sada, Požege, Smederevske Palanke, Šapca, Umčara, Beograda, Sremske Mitrovice i Nove Varoši.

Dečaci iz ekipe “Iton 2” iz Sremske Mitrovice (odbojka na pesku), plasirali su se na Međunarodnu završnicu Sportskih igara mladih koja će se održati u Splitu.

Turnir u odbojci na pesku igrao se na Srebrnom jezeru. Pravilnikom takmičenja Dunav osiguranje Sportskih igara mladih, put na regionalnu završnicu izborili su osvajači zlata i srebra. U muškoj konkurenciji to su ekipe „Železničar“ iz Beograda i „Iton 2“ iz Sremske Mitrovice. Kod devojčica, slavile su ekipe „Sterija“ iz Beograda i „Zlatar 1“ iz Nove Varoši.

Međunarodna završnica Sportskih igara mladih održaće se u Splitu od 21. do 26. avgusta, gde će se sastati najbolji sa Državnih finala iz sve tri zemlje učesnice Igara, Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: